Volkan Demirel: "İki topu da içeri aldım"

ABONE OL

Sezona yediği hatalı gollerle başlayan Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe seyircisinin kendisine olan tepkisini değerlendirdi.

Hazırlık kampında ve daha sonrasında resmi maçlarda yediği hatalı gollerle bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin daha sezon başından kritik puanlar kaybetmesinde önemli rol oynadı. Bu durum akıllara "Malaga'dan transfer edilen Kameni ile rekabete girince mi böyle oldu?", "Volkan'ın başka sorunları mı var?" sorularını da beraberinde getirdi.

Milliyet'ten Senad Ok milli kaleciyle konuştu.

Tecrübeli kalecinin son Trabzonspor maçında öz eleştiri yaptığı ve şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Ben de yediğim iki gole anlam veremiyorum. Tuttuğum iki topu da içeri aldım. Daha önce hatalı goller yedim ama bunun gibi bir durumu hiç yaşamadım. Bunu nasıl açıklayacağımı da bilemiyorum. Üzerimde bir şanssızlık var diyebilirim. İyi çalışıyorum ve kimseyle bir problemim yok. Taraftar, Trabzonspor maçında beni protesto etmekte haklı. Ben Fenerbahçeliyim. Önemli olan takımımın kazanması. Bu hatamdan sonra Kameni de kaleye geçse sonuna kadar ona ve takımıma destek veririm"

Fenerbahçe formasıyla 16. sezonunu geçiren 36 yaşındaki deneyimli file bekçisi, oynadığı son 11 resmi maçta da gol yedi. En son 23 Nisan'da oynanan Galatasaray derbisinde kalesini gole kapatan Volkan Demirel, bu süreçte oynadığı 11 maçta kalesinde 15 gol gördü. 

volkan demirel fenerbahçe fenerbahçe kaleci fenerbahçe volkan demirel kameni