Volkan Şen, Trabzonspor ile anlaştı

ABONE OL

Yaz aylarında Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi geçen Volkan Şen, gözyaşları ile ayrıldığı Trabzonspor ile yeniden anlaşma sağladı. Kısa bir süre sonra Trabzonspor'un resmi açıklama yapması bekleniyor.

Editör: Mehmet BAŞKAN

Yaz aylarında Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi geçen Volkan Şen, gözyaşları ile ayrıldığı Trabzonspor ile yeniden anlaşma sağladı. Kısa bir süre sonra Trabzonspor'un resmi açıklama yapması bekleniyor. Sezon sonu Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesih eden Volkan Şen, eski kulübü Trabzonspor'a geri dönüyor.

Eski hocası Şenol Güneş'in kadroda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'un teklifine hayır diyemedi. Beşiktaş'ın da gündeminde olan milli futbolcu, Trabzonspor ile her konuda anlaşma sağladı. Oyuncunun menajeri ile yürütülen görüşmelerde kulüp ve oyuncu arasındaki anlaşmazlıklar sonuçlandırıldı.


Yaz aylarında yoğun bir antreman programı üzerinde çalışan Volkan Şen, geçen seneki halinden çok daha iyi bir duruma getirdi vücudunu. Kanat futbolunda oynadığı kulüplerin en önemli kozlarından olan Şen, Trabzonspor'da Fabian Castillo, Yusuf Erdoğan ve Olcay Şahan ile forma savaşı verecek.

30 yaşındaki deneyimli futbolcu, geçen sezon Fenerbahçe forması ile 33 resmi maça çıkmıştı ve yalnızca 3 asist ve 1 gol üretebilmişti. Fenerbahçe taraftarı ile ilişkileri bitme noktasına gelen futbolcu, kalmak için diretmeyerek her iki taraf için de en makul yol olan ayrılığı seçmişti. Volkan Şen'in medeni ve uzlaşmacı tavrı, Fenerbahçe taraftarı tarafından takdir edilmişti.

volkan şen transferi volkan şen trabzonspor volkan şen ersun yanal volkan şen transfer volkan şen beşiktaş volkan şen şenol güneş volkan şen malatya volkan şen trabzon volkan şen sözleşme volkan şen maaşı