Webo transferi netlik kazandı

ABONE OL

Pierro Webo, Fenerbahçe ile başarılı bir performans sergilemişti. Geçen sezon Osmanlıspor'da geçen güzel bir sezonun ardından gözünü yeniden Fenerbahçe'ye dikmişti. Ancak Fenerbahçe'nin sessizliği sonrası Webo, Gazişehir Gaziantepspor ile imza aşamasına geldi.

Pierro Webo, Fenerbahçe ile başarılı bir performans sergilemişti. Geçen sezon Osmanlıspor'da geçen güzel bir sezonun ardından gözünü yeniden Fenerbahçe'ye dikmişti. Ancak Fenerbahçe'nin sessizliği sonrası Webo, Gazişehir Gaziantepspor ile imza aşamasına geldi. Fenerbahçe'ye gelebilmek için transfer tekliflerini askıya alan Webo, Sarı Lacivertli kulübün resmi teklif ile gelmemesi nedeni ile bir başka kulübü seçmek zorunda kaldı.

Webo, futbol oynamaya devam etmek istiyor. Bu nedenle transfer sezonunun kapanmasına saatler kala, Gazişehir'in teklifini kabul etti. Fenerbahçe'de Van Persie'nin sakatlığı sonrasında yedek kulübesi için Webo düşünülmeye başlıyordu. Ancak deneyimli golcü futbol yaşamını riske atmadı.


Usta golcü, Fenerbahçe'de Ersun Yanal önderliğinde harika bir performans ortaya koymuştu. Sow ile birlikte iyi bir ikili olmayı başaran oyuncu, Fenerbahçe ile hiçbir zaman bağlarını koparmamıştı. Fenerbahçe'den arkadaşları ile ilişkilerini devam ettiriyor ve Fenerbahçe maçlarında Twitter üzerinden kulübü destekleyen mesajlar yayınlıyordu.

webo gazişehir webo antep webo yaşı webo gol sayısı webo milli takım webo gazişehir gaziantepspor webo fenerbahçe webo sow webo şampiyonluk