Welinton Alanyaspor'a imza attı

ABONE OL

Transfer çalışmalarını sürdüren Alanyaspor Brezilyalı stoper 28 yaşındaki Welinton Souza Silva ile 1+2 senelik sözleşme imzaladı.

Güney temsilcisi yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yönetim de boş durmuyor. Alanyaspor son olarak stoper mevkiine bir transfer gerçekleştirdi. 

Alanya Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Brezilyalı oyuncunun yanı sıra kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu da katıldı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Welinton’un referanslarının çok iyi olduğunu söyleyerek, “Teknik heyet ve scout ekibimiz tarafından izlenen bir oyuncuydu. Brezilya Serie A'da uzun yıllar oynadı. Flamengo'da şampiyonluk yaşadı. Stoper bölgesinde de eksiklerimiz vardı. Çok katkı sağlayacağını inanıyor, kendisine hoş geldin diyorum. İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur” diye konuştu. 


ALEX’İN TAKIMINDA DA OYNADI

Welinton Souza Silva ise, “Her şeyden önce böyle bir transferin gerçekleştiği için çok mutluyum. Burada çok güzel karşılandım, daha önce de Alanya şehri hakkında bilgilerim vardı, referanslar çok iyiydi. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve beni tercih edenleri yanıltmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Alanyaspor için çok güzel bir sezon geçecek, bunun için her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı. 

Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar'ın Umm Salal, ülkesi Brezilya'da Alex De Souza'nın da formasını giydiği Coritiba, Vagner Love'un oynadığı Flamengo’da oynayan Welinton, 8 kez de Brezilya U20 Milli Takımı'nda forma giymişti. 


welinton souza silva alanyaspor hasan çavuşoğlu stoper brezilyalı