Wesley Sneijder gitti gidiyor

ABONE OL

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray'da her an şok bir veda yaşanabilir.

Teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı bir türlü barışmayan Wesley Sneijder’in takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

AVRUPA’YI İSTİYOR

Galatasaray’a geldiği günden beri başarıları ve oyununun yanı sıra takımda yarattığı huzursuzluklarla da gündeme gelen Wesley Sneijder, Cimbom’dan ayrılmak için gün sayıyor. Amerikan ve Çin kulüplerinin peşinde olduğu Sneijder’in hedefi bu sezonu büyük bir Avrupa kulübünde geçirip, 2018 Dünya Kupası kadrosuna seçilmekte sorun yaşamamak.

KANADA ABD VE ÇİN’DEN ALICI VAR

Wesley Senijder’in ciddi alıcıları Avrupa’dan değil. Çin ve ABD’den geçtiğimiz dönemlerde de teklifler alan Sneijder için Kanada’da Drogba’nın eski kulübü Montreal Impact de transfere dahil oldu. Hollandalı için ciddi bir meblağı gözden çıkarabileceği belirtilen Montreal, Sneijder’in ilk tercihi olmasa da bir opsiyonu olacak.


MAAŞI BAĞLIYOR

Geldiği sezondan beri hemen her transfer döneminde takımdan ayrılacağı söylenen ancak sarı kırmızılı formayı giymeye devam eden Wesley Sneijder, bu yaz da bir sürpriz yapıp Türkiye’de kalabilir. Hollanda’nın hocasının Türkiye’yi artık gayet iyi tanıyan Dirk Advocaat olması ve oyuncunun 6.5 milyon Euro’yu bulan senelik kazancı, dünya yıldızını bir sene daha Galatasaray’a bağlayabilir.

wesley sneijder hollanda galatasaray çin amerika transfer