Wesley Sneijder rest çekti

ABONE OL

Galatasaray'da geleceği halen belirsiz olan Wesley Sneijder, sarı kırmızlı kurmaylardan, takımdaki durumunun bir an önce kesinleştirilmesini istedi.

Galatasaray’da Wesley Sneijder krizi devam ediyor. Yeni sezon öncesinde Galatasaray futbol takımındaki rolünü anlamak istediğini belirten Hollandalı yıldız futbolcu, geleceği belli olmazsa sezon başı kampına katılmayacağı haberini yolladı.

KAMPA KATILMAYABİLİR

Galatasaray yönetiminin 26 Haziran’daki kampa katılmasını istediği Wesley Sneijder, resti çekti. Hollandalı, yeni sezonda takımda kalacağının kesinleşmesi halinde kampa katılacağını aksi takdirde ise ailesi ile birlikte geleceğine yön vermek için Galatasaray kampına katılmayacağının haberini yolladı.

ESKİ HOCASI ZENİT’E İSTİYOR

Galatasaray’ın hocası olduğu dönemde Sneijder ile iyi bir ilişkisi olan ve bu sezon Zenit’in başına geçen Roberto Mancini, Hollandalı futbolcuyu istiyor. Zenit yönetimine Sneijder hakkında baskı yapan İtalyan menajer, takımının yaratıcılık sorununu Galatasaray’ın ’10’ numarası ile çözmeyi hedefliyor.

YENİ TRANSFERLER BELİRLEYECEK

Galatasaray’ın, Sneijder ile aynı mevkide görev yapan Belhanda’yı alması, 32 yaşındaki futbolcunun gözden çıkarılması olarak yorumlanmıştı. Buna yeni bir iddia daha eklendi. İddiada Galatasaray’ın, Ajax’ın sağ beki Tete’yi almak için Sneijder’i takasta kullanmayı hedeflediği söylendi. Yıldız futbolcunun geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.


galatasaray wesley sneijder belhanda