Yanal: Türkiye'nin en iyisi Beşiktaş

ABONE OL

Beşiktaş ile deplasmanda berabere kaldıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un teknik patronu Ersun Yanal, rakiplerinin Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu söyleyerek bunu da Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiğini açıkladı.

Vodafone Park’ta güçlü rakipleri Beşiktaş ile berabere kalarak İstanbul’dan 1 puanla dönen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal karşılaşmayı değerlendirdi. 

Talisca'nın attığı ilk golü maç öncesinde de konuştuklarını belirten Yanal, rakipleri Beşiktaş'a övgüler yağdırarak, “Türkiye'nin en iyi takımı” yorumunda bulundu.

Yanal, yedikleri golleri maçtan önce konuştuklarını belirterek, “Maçın başından itibaren kontrollü oynadık. Top rakibe geçtikten sonra da onları kontrol ettiğimizi düşünüyorum. Merkezden yediğimiz goller Talica'nın bireysel çabasıyla geldi” dedi. 

Tecrübeli teknik adam, “O şekilde yırtılmaması lazımdı göbeğin. Bu tür pozisyonları yaratabilen oyuncuları olduğunu Beşiktaş'ın konuşmuştuk ama bunu da yaptılar. En azından rakibe başka pozisyon da vermedik. Hatta daha fazla pozisyon bulduk” ifadesini kullandı 

“EN İYİSİ BEŞİKTAŞ”

Ersun Yanal, Yusuf, Abdülkadir ve Castillo'nun katkısının yüksel olduğunu belirterek, “Beşiktaş bence Türkiye liginin en güçlü takımı. Bunu da Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarıyla gösteriyorlar. Artık kayıpları durdurma zamanı geldi” dedi.  

“SERİ LAZIM”

Ligde seri galibiyetler almalarının gerektiğinin altını çizen Yanal, “Bunu hak eden bir takımız. Camiamızın ve seyircimizin bizlere güvenmelerini istiyoruz. Bu güveni kazanacak bir takım olduğumuzu da bu akşam gösterdik diye düşünüyorum. Hücum hattında önümüzdeki dönemde daha fazla istediğimiz seviye geleceğiz. Takımın yükünü çeken oyuncular sonradan katıldılar aramıza. Bu dengeleri biraz oynattı. Birkaç hafta içinde bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


beşiktaş trabzonspor ersun yanal