Zenit devrede, Fenerbahçe 25 milyon euro istedi

ABONE OL

Fenerbahçe, Rusya'dan Zenit'in talip olduğu Nene için 25 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz Dorgeles Nene’yi Salzburg’tan 18 milyon Euro’ya kadrosuna katmıştı. 23 yaşındaki oyuncu için ödenen bonservis bedeli tartışma yaratmıştı. Malili futbolcu, form olarak zaman zaman beklentilerin altına kalsa da ilk sezonunda 39 maçta 11 gol ve 10 asistlik skor katkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Nene için ilk olarak Almanya’dan Dortmund, Leipzig ve Stuttgart’ın bir ilgisi oldu. Bu takımlar Sarı-Lacivertliler ile temasa geçse de seçim sürecinin de etkisiyle görüşmeler ileri aşamaya geçmedi. Nene’ye şimdi de Rusya’dan talipler çıktı.

Zenit ve Spartak Moskova’nın başarılı kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Rus ekipleri henüz resmi temas kurmasa da menajerler aracılığıyla görüşmelerin başladığı kaydedildi.

İsmail Kartal’ın Nene’den memnun olduğu ancak kulüp için iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasına karşı çıkmayacağı öne sürüldü. Öte yandan Fenerbahçe’nin bonservis beklentisinin en az 25 milyon Euro olduğu öğrenildi.