Başakşehir - Paris SG muhtemel 11'ler

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında PSG ile deplasmanda ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Başakşehir - Paris SG muhtemel 11'ler
28 Ekim 2020 - 02:35 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 03:40
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının ikinci maçında Başakşehir ile Paris Saint-Germain karşı karşıya gelecek. 

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Gil Manzano yönetecek. Mücadele saat 20:55'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Mbombo, Mehmet Topal, Visca, İrfan Can, Mahmut, Deniz, Crivelli

Paris SG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker, Rafinha, Pereira, Herrera, Maria, Neymar, Mbappe

Eksikler

Başakşehir: Chadli, Azubuike, Hasan Ali

PSG: Gueye, Bernat, Kehrer

Takımların son durumu

Koronavirüs sebebiyle sezona kötü bir başlangıç yapan ancak sonrasında Ligue 1'de önemli bir seri yakalayarak yeniden zirveye yükselen PSG, Şampiyonlar Ligi'ne sürpriz bir mağlubiyetle başladı. Fransuz ekibi, Paris'te oynanan maçta Manchester United'a yenilmekten kurtulamadı ve grup liderliği için ciddi yara aldı.

Ligde toparlandı ama...

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir, yeni macerasında büyük bir sürprizle başladı. İlk 4 haftayı puansız hatta gol atamatan kapatan Başakşehir, galibiyet hasretine Trabzon deplasmanında son vererek ilk puanlarını aldı. İstanbul ekibi, son maçta ise Antalyaspor'u 5 golle geçerek eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Kaybedilen Leipzig maçının ikinci yarısında da umut veren bir oyun ortaya koymuştu.

İlk randevu

Başakşehir ile PSG, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak. Fransız ekibi, daha önce karşılaştığı tek Türk takımlarına karşı son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum