Icardi derbide rekor kırdı! Elmander'den sonra ilk

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi 3-0 yenerken, sezonun yıldızlarından Mauro Icardi bir kez daha gol sevinci yaşamayı başardı.

Icardi derbide rekor kırdı! Elmander'den sonra ilk
04 Haziran 2023 - 23:16 - Güncelleme: 04 Haziran 2023 - 23:23
Galatasaray, derbide Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederken, sezonun yıldız isimlerinden Mauro Icardi de gollerine bir yenisini ekledi.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Fenerbahçe karşısında takımının 2. golüne imza attı. Bu golle IcardiSüper Lig'de gol sayısını 22'ye çıkarmayı başardı. Arjantinli yıldız isim Süper Lig'deki 12 takıma gol atmayı ya da asist yapmayı başardı.

Son haftalarda performansını arttıran Mauro Icardi, son 6 haftada rakip fileleri tam 9 kez havalandırma başarısı gösterdi.
Tarihe geçmeyi başardı

Arjantinli futbolcu, 2007/08 sezonundan bu yana Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu. Son 9 maçta 13 gol, 1 asistle ulaşan Icardi, Johan Elmander'den sonra bir sezonda Fenerbahçe'ye iki maçta da gol atan ilk futbolcu oldu.

''En büyük olduğumuzu gösterdik''

Yıldız oyuncu maç sonunda da kısa bir açıklama yaparken, ''Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış. Biz her takım gibi mücadele ettik ve Türkiye'nin en büyük takımı olduğumuzu gösterdik'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum