Ozan Kabak, Serie A'ya mı gidecek?

Schalke'nin transfer görüşmeleri için izin verdiği Ozan Kabak'ın geleceği hangi takımda olacak? Ozan Kabak'ın transfer olabileceği takımları ve son durumu değerlendirdik.

Ozan Kabak, Serie A'ya mı gidecek?
24 Ağustos 2021 - 11:23 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 - 11:56

FUTBOO | Liverpool'un satın alma opsiyonunu kullanmamasının ardından Schalke'ye geri dönen Ozan Kabak'ın yeni takımı, birkaç gün içerisinde netleşecek. Schalke'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan Kabak'a kulübünden de transfer görüşmelerini sonlandırması için izin verildiği açıklanmıştı.

Peki Ozan Kabak'ın yeni takımı hangisi olacak? Biz de milli oyuncumuz Ozan Kabak'ın gidebileceği takımlara değerlendirdik.

Torino


İtalyan basını, son olarak Ozan Kabak'a Serie A takımlarından Torino'nun teklifte bulunduğunu açıkladı. Torino, satın alma opsiyonuyla Ozan'ı kiralamak istiyor. Schalke'nin teklifi az bulduğu belirtilse de Torino her an teklifini arttırabilir.

Rennes

Genç futbolcuların şans bulduğu, kendilerini gösterdiği Rennes kulübü de Ozan Kabak ile ilgilenen takımlar arasında. Ligue 1'da bir Türk futbolcu daha olur mu? Neden olmasın... 

AS Roma

Jose Mourinho'nun göreve geldiği AS Roma, Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak isteyen takımlar listesine eklenmişti. İtalyan basınında geçtiğimiz haftalarda yer alan haberlere göre savunmasını güçlendirmek isteyen Jose Mourinho'nun Ozan Kabak'ı istediği vurgulanmıştı. Ozan Kabak'ı transfer etmek isteyen Roma'nın Mourinho'nun kadroda düşünmediği Fazio'yu da satması bekleniyor.

Newcastle

Ozan Kabak, Liverpool ile anlaşmadan önce Newcastle, Milli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyordu. Newcastle'ın Ozan'a ilgisi bir hayli fazlaydı. İngiliz basını da Newcastle'ın Ozan'a ilgisinin devam ettiğini belirtiyor. Zaten savunma futbolu oynayan bir takım ve Ozan burada daha düzenli forma şansı bulabilir. Premier League'den kopmaması da önemli.

RB Leipzig

Konate'yi Liverpool'a göndermeye hazırlanan Leipzig'in bir numaralı stoper adayının Ozan Kabak olduğu belirtiliyor. Ozan, Bundesliga'yı çok yakından tanıyan bir isim. Leipzig onun için çok iyi bir seçenek olabilir. Leipzig'in stoperde oynayan iki futbolcusunun yeni sezonda Bayern Münih ve Liverpool'da oynayacağını göz önünde bulunduracak olursak henüz 21 yaşında olan Ozan Kabak için Leipzig gerçekten çok iyi bir seçenek olur.



Leverkusen

Ozan Kabak için Bundesliga'da en ciddi aday Leipzig ama dediğimiz gibi Ozan, Bundesliga'yı iyi bilen bir stoper. Leipzig olmazsa Bundesliga'nın büyük takımlarında da kendisini görmemiz çok olası. Genç futbolculara şans veren, onlara güvenen Leverkusen de Ozan Kabak için ideal adreslerden biri olabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum