Sergen Yalçın döneminde dört büyükler

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Sergen Yalçın döneminde Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda da büyük fark yarattı. Sergen Yalçın'ın ardından dört büyüklerin birbirleriyle oynadıkları maçlarda en fazla puan toplayan takım Beşiktaş oldu.

Sergen Yalçın döneminde dört büyükler
22 Ocak 2021 - 12:17 - Güncelleme: 22 Ocak 2021 - 13:01
FUTBOO | Süper Lig’in lideri Beşiktaş, Sergen Yalçın ile çok iyi bir hava yakalarken oynadığı futbolla da herkesin takdirini kazanıyor.

Geçtiğimiz sezonun ortasında göreve gelen Sergen Yalçın, kulüp finansal açıdan zor bir süreçten geçse de elindeki kadroyu çok iyi değerlendirdi. Sergen Yalçın önderliğindeki Beşiktaş’ın bu başarısı aynı zamanda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlara da yansıdı.

Siyah-beyazlılar Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda, rakiplerine karşı büyük üstünlük kurmayı başardı. Sergen Yalçın ve takımı, sadece normal lig maçlarında değil, ezeli rakipleriyle oynadığı bu maçlarda aldığı skorlarla da başarının tesafüd olmadığını kanıtladı.

Sergen Yalçın’dan sonra dört büyükler

Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinden sonra dört büyüklerin aralarında oynadıkları maçlara göre oluşan puan durumunda Beşiktaş 14 puan ile ilk sırada yer aldı. Beşiktaş bu süreçte Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı.
 
Beşiktaş – Trabzonspor: 2-2 | 2019/20
Galatasaray – Beşiktaş: 0-0 | 2019/20
Beşiktaş – Fenerbahçe: 2-0 | 2019/20
Trabzonspor – Beşiktaş: 1-3 | 2020/21
Fenerbahçe – Beşiktaş: 3-4 | 2020/21
Beşiktaş – Galatasaray: 2-0 | 2020/21

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonpor

Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinden sonra Beşiktaş’tan sonra dört büyüklerin aralarında oynadıkları maçlarda en fazla puan toplayan takım Galatasaray oldu.

Bu süreçte Galatasaray 8, Trabzonspor 7 ve Fenerbahçe ise 4 puan toplayabildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum