Son 5 hafta en iyisi Galatasaray

Süper Lig'de son haftaya girilirken, belki de sıralama için en kritik süreç olan son 5 haftalık dönemi değerlendirdik. Ligin son 5 maçında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kaç galibiyet aldı, kaç puan topladı?

Son 5 hafta en iyisi Galatasaray
15 Mayıs 2021 - 01:32 - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 - 01:42
FUTBOO | Süper Lig'de son hafta öncesi kıyasıya bir yarış devam ederken, 41. hafta alınan sonuçların ardından Beşiktaş ve Galatasaray 81 puanla ilk 2 sırada, Fenerbahçe ise 79 puanla 3. sırada yer aldı.

Son haftalarda çok şeyin değişebileceği Süper Lig'de, biz de oynanan son 5 maçlık performansları değerlendirdik. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ligdeki son 5 maçlarında ne yaptı?

Galatasaray kayıpsız kapattı

Haftayı ikinci sırada kapatan Galatasaray, şampiyonluk yarışı veren 3 ekip içinde son 5 hafta en iyi performansı sergileyen takım oldu. Galatasaray ligde biri Beşiktaş derbisi olmak üzere son 5 maçını da kazandı. Sarı-kırmızılı takım bu 5 karşılaşmada 11 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Fenerbahçe'den tek mağlubiyet

Sivasspor'a evinde kaybederek şampiyonluk yarışında büyük fırsat tepen Fenerbahçe ise son 5 lig maçında sadece 1 yenilgi aldı. Sarı-lacivertli ekip 41. hafta Sivasspor'a kaybederken, kalan 4 maçta 3 galiibyet, 1 beraberlik aldı. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Fenerbahçe son 5 lig maçında 10 puan topladı.

Beşiktaş'tan çok kritik 2 yenilgi

Son haftaya averajla lider giren Beşiktaş, oynadığı son 5 maçın 2'sini kaybederken, 3'ünde de sahadan galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar üst üste oynadığı son 2 lig maçından da yenilgiyle ayrıldı. (Galatasaray ve Fatih Karagümrük)

YORUMLAR

  • 0 Yorum