Beşiktaş'ta Mascherano sesleri

Siyah-beyazlılar, İspanya’nın dev takımı Barcelona’da forması giyen Javier Mascherano için nabız yokluyor.

Beşiktaş'ta Mascherano sesleri
17 Temmuz 2017 - 16:55

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’ta gözler şimdi de Barcelona’da forma giyen Arjantinli yıldıza çevrildi.

Siyah-beyazlı yetkililerin İspanyol devinde oynayan Javier Mascherano'nun şartları için menajeriyle görüştüğü iddia ediliyor.  

Bir diğer İspanyol devi Real Madrid ile sözleşmesi bittikten sonra uzun uğraşlar neticesinde Pepe'yi kadrosuna dahil ederek ses getiren Beşiktaş’ın şimdi de  Arjantinli yıldız için menajeriyle görüştüğü ifade ediliyor.  

İki gün önce Mascherano'nun menajeri Pinhas Zahavi ile İstanbul'da bir araya gelen Beşiktaşlı temsilcilerin, tecrübeli oyuncunun şartlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.  

PEPE İLE OYNAYABİLİR

Savunma hattını Pepe ile güçlendiren ancak Marcelo'yu kaybeden Beşiktaş, Lig Radyo’nun haberine göre, Brezilyalı oyuncunun yerini Mascherano ile doldurabilir. 

Kariyerine defansif orta saha olarak başlayan ancak Barcelona'da uzun yıllardır defansın ortasında oynayan Arjantinli yıldız, Şenol Güneş'in uzun süredir talepte bulunduğu hızlı stoper kavramına uyan futbolcuların başında geliyor.  

KİRALIK DÜŞÜNÜLÜYOR 

Katalan takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli için siya-beyazlı kulübün kiralama formülü niyetinde olduğu ve Barcelona'nın yapacağı transferlere göre oyuncunun durumunun belli olacağı düşünülüyor.  

ROTASYONA UĞRADI 

Geçen sezon Samuel Umtiti'yi alarak savunmasını kuvvetlendiren Barcelona'da rotasyonda arkaya düşen Mascherano, 30 maça çıkarken, bir gol, 4 asistlik performans gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum