Emre Belözoğlu'nun Kadıköy duygusallığı

Fenerbahçe’ye döneceği iddiaları atılan tecrübeli futbolcu, geride kalan sezonun ikinci yarısında oynanan lig maçı sonrasında, “Fenerbahçe taraftarından böyle bir sevgi beklemiyordum. Benim de onlara olan sevgim hiç zaman azalmadı. Gösterdikleri sevgi ve ilgi maç öncesi duygusal anlar yaşamama neden oldu” demişti.

Emre Belözoğlu'nun Kadıköy duygusallığı
21 Haziran 2017 - 12:21

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelmesi ile yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, bugün ortaya atılan bir iddia sarı-lacivertlileri heyecanlandırdı.

Sözcü gazetesinin haberine göre sarı-lacivertli yönetim, takımdan ayrılırken kaptanlık yapan eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu yuvaya döndürmek için harekete geçti, Medipol Başakşehir’in tecrübeli futbolcusunun takım arkadaşı Edin Visca da listede bulunuyor.

2014-2015 sezonu sonunda Fenerbahçe’den ayrılarak Başakşehir’e transfer olan Emre Belözoğlu, o tarihten bugüne kadar sarı-lacivertli takıma karşı 6 maçta forma giydi.

FENERBAHÇE FORMASI İLE 159 MAÇ

Fenerbahçe forması ile 159 lig maçına çıkan Emre, eski takımına karşı 4 Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası maçında oynadı.

8 Temmuz 2015’te Başakşehir’e imzayı atan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertli ekibe karşı ilk kez 13 Aralık 2015’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan lig maçında giydi.

Geride bıraktığımız sezonda 2 Süper Lig maçı ve Medipol Başakşehir’in rövanşta nefes kesen penaltılar sonucu finale çıktığı yarı final maçlarında Fenerbahçe’ye karşı oynayan Emre için, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında oynanan Süper Lig maçının ayrı bir yeri bulunuyor.

300. LİG MAÇI KADIKÖY’DE

22 Ocak 2017 tarihinde oynanan maçı, Ozan Tufan’ın şutunda Emre Belözoğlu’na çarparak Başakşehir kalesine giden golle Fenerbahçe 1-0 kazanırken, tecrübeli futbolcu Süper Lig kariyerindeki 300. maçına çıkmıştı.

Kadıköy’de oynanan bu karşılaşmada binlerce Fenerbahçe taraftarının sevgi gösterisiyle karşılaşınca duygusal anlar yaşayan Emre Belözoğlu şöyle konuşmuştu: “Fenerbahçe taraftarından böyle bir sevgi beklemiyordum. Benim de onlara olan sevgim hiç zaman azalmadı. Gösterdikleri sevgi ve ilgi maç öncesi duygusal anlar yaşamama neden oldu. Kötü oynadım. Sadece oyun olarak değil sertlik olarak da kendimi iyi görmedim. Daha agresif olabilirdim. Belki de o duygusallık bilinçaltımda performansıma etki etti. Kendi performansımı hiç beğenmedim.”

Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası maçları sonrasında da Fenerbahçe’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu her fırsatta açıklamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum