Emre Mor noktayı koydu

Fenerbahçe'nin ısrarla kiralamak istediği genç yetenek Emre Mor kararını verdi. Milli futbolcu gelecek sezon Türkiye'de forma giymeyeceği açıklandı.

Emre Mor noktayı koydu
23 Haziran 2017 - 18:37

Özellikle Fenerbahçe ve Antalyaspor’un ısrarla takımlarında görmek istediği milli yıldız Emre Mor, gelecek sezon ile ilgili kararını açıkladı. 

Kanal V'den Koray Geçgel'in haberine göre; geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund'da fazla forma şansı bulamadığı için kiralık olarak takımdan ayrılması gündemde olan 19 yaşındaki yıldız, Türkiye'de forma giymeyeceğini söyledi.

Menajeri Muzzi Özcan ile birlikte Çeşme'de tatil yapmaya giden başarılı futbolcu, Antalyaspor'un eski yöneticilerinden Burak Akpınar ile bir araya geldi. Yapılan Emre Mor, Antalyaspor ve Fenerbahçe'yi üzecek kararını dile getirdi. Kesinlikle Türkiye'de forma giymeyeceğini vurgulayan başarılı futbolcu, gelecek sezonu da Almanya’da, Borussia Dortmund'da geçirmek istediğini belirtti.

Emre Mor, Nisan ayında Antalya'da yapılan milli takım kampında Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk'le bir araya gelerek, Türkiye'ye transferi halinde önceliğin kırmızı-beyazlılarda olacağı sözünü vermişti.


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Azamax
    6 yıl önce
    Gelme kardeş gelme bir yeriniz kalkıyor daha 1 yıl öncesinde adını duymadığımız haritada yeri ni bulamadınız yerde oynuyordun ne bu egosit. Haller havalar