Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması ve teşekkür

Sarı-lacivertli kulüp büyük başarılar kazanılmasında pay sahibi olan Bogdan Bogdanovic'e NBA'de başarı diledi.

Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması ve teşekkür
13 Temmuz 2017 - 10:27 - Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 10:33

Fenerbahçe'nin THY Euroleague'te şampiyonluğa ulaşmasında büyük payı bulunan Bogdan Bogdanovic resmen Sacramento Kings'te. 

Sarı-lacivertli kulüp bugün bir açıklama yayınlayarak Sırp yıldıza teşekkür etti ve NBA'de başarılar diledi. 

Bogdan Bogdanovic kendisi gibi Sırp basketbolunun önemli isimlerinden birisi olan Sacramento Kings'in Genel Menajeri Vlade Divac'ın isteğiyle transfer edilmişti. NBA'de oynayacağı üç yıl için 36 milyon dolarlık bir kontrat teklifi aldığı öne sürülen Sırp yıldız da bu teklifi kabul etmişti.

Fenerbahçe'nin Bogdanovic'le ilgili açıklaması şu şekilde:

"2014 yılında transfer olduğu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda; 1 Euroleague şampiyonluğu, 1 Euroleague finali, 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası başarılarında katkıları bulunan Bogdan Bogdanovic, NBA ekiplerinden Sacramento Kings ile anlaşmıştır.

Sarı-lacivertli formamızı giydiği her an basketbol tarzı, takımımıza yapmış olduğu katkı, ortaya koyduğu mücadele ve örnek kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin övgüsünü ve takdirini kazanmış Bogdan Bogdanovic, kulüp tarihimize de adını altın harflerle yazdırmıştır.

Ülke sporunun en büyük başarılarından biri olan Euroleague şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımıza vermiş olduğu destek ve katkılarla her zaman takım ruhunu perçinleyen Bogdan Bogdanovic’e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz."


YORUMLAR

  • 0 Yorum