Fenerbahçe'den Belçika Ligi'ne

Fenerbahçe geçen sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan Barış Alıcı'yla birlikte transfer ettiği kaleci Berke Özer'i Belçika'nın KVC Westerlo takımına kiralamak üzere...

Fenerbahçe'den Belçika Ligi'ne
19 Temmuz 2019 - 17:49 - Güncelleme: 20 Temmuz 2019 - 13:16

Fenerbahçe geçen sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan Barış Alıcı'yla birlikte transfer ettiği kaleci Berke Özer'i Belçika'nın KVC Westerlo takımına kiraladı.

Sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden Berke'nin KVC Westerlo'ya 1 yıl kiralandığını duyurdu.

Jüpiter Lig'in bir alt seviyesi olan Proximus Ligi'nde yer alan Westerlo'nun sportif direktörlüğünü üstlenen sarı-lacivertli takımın eski idari menajeri Hasan Çetinkaya bu transferle ilgili olarak daha önce, "Fenerbahçe'den kaleci Berke Özer'i kiralık olarak Westerlo'ya almak istiyoruz. Son görüşmelerimizi yapıyoruz, bu transfer bitti diyebiliriz." yorumunda bulunmuştu.

Kadrosunda Galatasaray Altyapısı'ndan Recep Gül'ü de bulunduran KVC Westerlo'nun ayrıca sarı-lacivertli takımın eski oyuncularından Emanuel Emenike'yi de transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarının bir bölümünü Bolu'da gerçekleştiren Belçika ekibi Boluspor'la oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazanmıştı.

KVC Westerlo'nun yüzde 99 hissesini bu yıl içinde Türk işadamı Erdal Özcan almıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum