Fenerbahçe - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

İsviçre'nin Lozan kentinde çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takım üçüncü hazırlık maçında Fransa'nın güçlü ekibi Marsilya ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
13 Temmuz 2017 - 09:56 - Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 10:10

Sezonu Samandıra Tesisleri’nde açan, ardından Topuk Yaylası’nda kamp yapan Fenerbahçe, çalışmalarına devam etmek için 11 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Lozan şehrine geçmişti.

Kamp döneminde ilk maçında Romanya’nın CSC Juventus Bükreş takımı ile Düzce’de yaptığı maçtan 3-2 mağlup ayrılan sarı-lacivertliler ikinci hazırlık maçında da Sporting lizbon'a 2-1 yenilmişti.

Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında ise Fransa'nın güçlü temsilcisi Marsilya ile yine Lozan'da karşılaşacak.

15 Temmuz Cumartesi gecesi TSİ 22:00'de başlayacak karşılaşma DSmart 77. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

Ayrıca bu karşılaşma Hürriyet Gazetesi ve sporarena.com'dan da yayınlanacak.

VALBUENA'NIN ESKİ TAKIMI

Ligdeki ilk maçında 6 Ağustos akşamı Dijon'u konuk edecek olan Marsilya'yı Roma'dan hatırlayacağımız Rudi Garcia çalıştırıyor.

Sevilla'dan Adil Rami, Monaco'dan Valere Germain, Wolfsburg'tan Luiz Gustavo, Crystal Palace'tan Steve Mandanda ve Newcastle United'dan Floren Thauvin gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fransız ekibi 2 yıl önce de Afyon'da Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapmıştı.

Fenerbahçe'nin Lyon'dan transfer ettiği yıldız oyuncu Valbuena'da uzun süre Marsilya formasını giymiş ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

ONBİR NASIL OLACAK

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren, hazırlık maçlarında oynamayan Fernandao, Yiğithan ve Salih bu maçta da forma giymeyecek. Bükreş karşısında 2 gol attıktan sonra adalesi çektiği için oyundan alınan Mehmet Ekici'nin bu maçta da dinlendirilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel onbiri ise şöyle: Kameni - Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali - Josef, Mehmet Topal, Alper - Valbuena, van Persie, Dirar

AYKUT KOCAMAN'DAN SPORTİNG LİZBON MAÇI SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR..

19 Temmuz’a kadar İsviçre’de toplam 4 hazırlık mücadelesine çıkacak sarı-lacivertlilerin yapacağı diğer karşılaşmaları ise şöyle: 

17 Temmuz Pazartesi

20.00: Fenerbahçe-Athletic Bilbao (DSmart 77. Kanal)

19 Temmuz Çarşamba 

19.00: Fenerbahçe- Monaco (DSmart 77. Kanal)

27 Temmuz Perşembe (UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçı)

3 Ağustos Perşembe (UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçı)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • mustafa ataman
    6 yıl önce
    çok iyi değil fenerbahçe ama ben fenerbahçeliyim atatürkçüyüm fenerbahçe kaybetmez yener