Fenerbahçe'nin Bursa kadrosu belli oldu

Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları süren Alper Potuk, Diego Reyes, Harun Tekin ile kart cezalısı olan Isliam Slimani ve Eljif Elmas kafilede yer almadılar.

Fenerbahçe'nin Bursa kadrosu belli oldu
20 Ocak 2019 - 17:50 - Güncelleme: 21 Ocak 2019 - 12:33

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk maçında yarın akşam deplasmanda Bursaspor ile mücadele edecek olan Fenerbahçe'de kadro belli oldu.

Sarı-Lacivertliler'de sakatlığı süren Haruan Tekin dışında tam olarak iyileşmeyen Alper Potuk ve Diego Reyes ile kart cezalısı olan Isliam Slimani ve Eljif Elmas kafilede yer almadılar.

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından belirlenen kadroda ise şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel, Berke Özer

Savunma: Martin Skrtel, Roman Neustadter, Sadık Çiftpınar, Mauricio Isla, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Abdülcebrail Akbulut

Orta saha: Mehmet Topal, Jailson, Mehmet Ekici, Yassine Benzia, Ferdi Kadıoğlu, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Andre Ayew

Forvet: Michael Frey, Roberto Soldado.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır

Öte yandan bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe Bursa'ya gitti.

Sarı-lacivertli ekibin yarın Bursa'da Bursaspor'la oynayacağı mücadele saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports1'den naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum