Hikmet Karaman: Hayati 3 puan aldık

Karaman, "Önemli bir üç puan aldık. Fazla abartmaya gerek yok. Futbol takımları şunu bilmeli, rakip 10 kişi kalıyorsa 3 puan almalısın. Gol de iyi bir zamanda geldi, oyuncularımı kutluyorum." yorumunu yaptı.

Hikmet Karaman: Hayati 3 puan aldık
08 Şubat 2019 - 23:54

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu:

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Atila'yı kestik, hata yapmasından değil, orada stoper özellikli oyuncuyla Fenerbahçe'yi etkisiz hale getirmek için. Biz basalım, gidelim deseydik arkasında 2-3 gol bulabilirdik. Sonra kırmızı kart var, kırmızıdan sonra doğal olarak oyunun hakimi olmamız gerek. İkinci yarı tehlikeli, rakip 10 kişi. Biz de Bursaspor'a 10 kişi oynadık 50 dakika. Fenerbahçe de uzatmalarla birlikte 50 dakika 10 kişi oynadı. En net pozisyonları 10 kişiyken, sağ kanattan geldi, kalecimiz çıkardı."

"Mağlubiyetten sonra ben de daha çok hata aramaya çalışıyorum"

"Önemli bir üç puan aldık. Fazla abartmaya gerek yok. Futbol takımları şunu bilmeli, rakip 10 kişi kalıyorsa 3 puan almalısın. Gol de iyi bir zamanda geldi, oyuncularımı kutluyorum. 18-14, faul sayılarına bakınca fazla faul yapan Fenerbahçe. Mağlubiyetten sonra ben de daha çok hata aramaya çalışıyorum, doğaldır. Baktığınızda ilk devre iki taraf için de düşüncelerine katılmadığım kararlar var. Nihayetinde respect gösteriyorsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum