Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, nerede ?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda 20:30'da oynanacak karşılaşmada, konuk Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı olan Mehmet Topal ile sakatlıkları süren Sadık Çiftpınar, Oğuz Kaan, Erten Ersu forma giyemeyecekler. Cezasını tamamlayan Skrtel ve Hasan Ali ise takıma geri dönüyorlar.

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, nerede ?
07 Şubat 2019 - 11:37 - Güncelleme: 11 Nisan 2019 - 18:19

Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftası'nın açılış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor ile Fenerbahçe yarın (8 Şubat Cuma) saat 20:30'da karşılaşacaklar.

Puan cetvelinde 14. sırada bulunan Kayserispor ile 12. sıradaki Fenerbahçe'nin mücadelesini beIN Sports1 naklen ekranlara getirecek.

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, nerede ?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda 20:30'da oynanacak ve Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşmada, konuk Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı olan Mehmet Topal ile sakatlıkları süren Sadık Çiftpınar, Oğuz Kaan, Erten Ersu forma giyemeyecekler. Cezasını tamamlayan Skrtel ve Hasan Ali ise takıma geri dönüyorlar.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları biten Harun Tekin ve Michael Frey ile yeni transferler Tolgay, Serdar Aziz, Moses ve Zajc teknik direktör Ersun Yanal'dan forma bekliyor.

Ev sahibi Kayserispor'da Sakıp Aytaç, Bilal Başakçıoğlu ve Oğuzhan Berber'in sakatlıkları bulunuyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum