Liverpool hata yapmadı

İngiltere Premier Lig’de Liverpool, sahasında konuk ettiği Crystal Palace’ı Sadio Mane’nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Liverpool hata yapmadı
19 Ağustos 2017 - 18:51

İlk hafta Watford deplasmanında hayal kırıklığı yaşayan Liverpool, sahasındaki ilk maçta ağırladığı Crystal Palace’ı Mane’nin 73.dakikada kaydettiği golle mağlup etti

Premier Lig’in ikinci haftasında Crstyal Palace’i Anfield Road’ta konuk eden Liverpool, maça iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren kendi sahasında oynamanın getirdiği avantajı da lehine çeviren Liverpool, rakip kaleyi abluka altına aldı. Sturridge, Matip ve Milner ile arka arkaya çok önemli fırsatlar yakalayan ‘Kırmızılar’, bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Hücum varyasyonlarında Coutinho’yu sıkça arayan Liverpool, golü bulamayınca ilk yarım saatlik bölümün ardından kalesinde pozisyonlar görmeye başladı. Konuk ekip Crystal Palace, genellikle savunmada olduğu devrede Benteke ile iki fırsat yakalasa da, gol çıkaramadı. Takımlar soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gitti.

Mane sahnede

Maçın ikinci devresine de etkili başlayan taraf ev sahibi ekibi oldu. Zaman zaman sertliğin yükseldiği ikinci devrede önce Liverpool, Sturridge ile net bir fırsattan yararlanamadı ardından Crystal Palace’ta Benteke kale ağzından kaçırdı. Maçın kilidini ise Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane çözdü. 73.dakikada Palace savunmasının hatasını iyi değerlendiren Mane, klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Golden sonra rahatlayan Liverpool, oyunu orta sahaya yıktı. Oyun yavaşlasa da zaman zaman rakip kalede etkili olan Liverpool, hata yapmadı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum