Martin Skrtel'den İngiltere sözleri

Premier Lig ekipleri Manchester United ve Swansea'den teklifler alan Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusundan önemli mesajlar...

Martin Skrtel'den İngiltere sözleri
28 Haziran 2017 - 09:20

Geçen sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de en başarılı isimlerden biri olarak göze çarpan Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, Premier Lig kulüpleri Manchester United ve Swansea'den gelen transfer teklifleri için konuştu.

9 yıl boyunca Liverpool forması giydikten sonra geçen sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Premier Lig'e döneceği iddiaları ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile iki yıl daha sürecek olan bir sözleşmem var. Ben burada mutluyum. Geçen sezon belki takım olarak bayarılı olamadık ama önemli hedeflerimiz var ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Transfer teklifleri ile ilgilenmiyorum. Bu, Premier Lig için de geçerli. Menajerimle bu konuda konuştuk ve ondan, gelen teklifleri doğrudan reddetmesini istedim. Gelecek sezon da Fenerbahçe'nin başarısı için çalışağım."

Martin Skrtel geçen sezon Fenerbahçe'de 31'i Süper Lig olmak üzere toplam 49 maça çıkmıştı. 3 gol atan Slovak savunmacının 2 de asisti bulunuyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum