Moussa Sow: Çok üzücü bir sene oldu

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Kadıköy'de 1-1 berabere kalınan Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Moussa Sow: Çok üzücü bir sene oldu
27 Mayıs 2017 - 21:47

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra maçta Fenerbahçe'nin tek golünü kaydeden Moussa Sow açıklamalarda bulundu.

"İYİ BİR GÖRÜNTÜ SERGİLEMİYORUZ"

Moussa Sow "Sezon başından beri iyi bir görüntü sergilemiyoruz. O görüntülerden birini yansıttık. Sahaya çıktığımızda moralimiz çok da iyi değildi. Adana maçı var önümüzde istediğimiz puanları almak istiyoruz. Avrupa Ligi’ne direkt katılım için kazanmamız önemli. Sadece taraftar için değil bizim için de çok üzücü bir sene oldu." şeklinde konuşmasına başladı.

"ESKİDEN RAKİPLER KORKARDI"

Kadıköy'de geçen senelere göre kötü bir performans göstermeleri hakkında gelen soruya da cevap veren Sow "Sebebini bilmiyorum. Her maçta elimizden geleni yapıyoruz. Bence birlik olamadık, eksik olan buydu. Eski yıllarda Kadıköy’de performansımız iyiydi, rakipler korkardı 2-3 pas yapamazdı. Rakipler artık buraya geldiğinde rahatça oynuyor. Biz topu alınca bize baskı yapıyorlar. Gelecek sezon bu konuda farklı olmalıyız. Bu sezon harcanmış bir sezon olacak ama gelecek sezon için  yeni bir sayfa açacağız. Bu sayfayı açarken de her zaman olduğu gibi taraftarlarımıza ihtiyacımız olacak." dedi

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ümit gengenc
    6 yıl önce
    Gelecek sezonda kalacak mış gibi konuşmuş. Gidinde sizde kurtulun bizde kurtulalım. Ne verdinde ne konuşuyorsun