Muharrem Usta'dan Burak Yılmaz müjdesi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz’ın transferi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

Muharrem Usta'dan Burak Yılmaz müjdesi
16 Temmuz 2017 - 11:08 - Güncelleme: 16 Temmuz 2017 - 15:45

Gelecek sezon kuruluşunun 50. Yılı olması nedeniyle iddialı bir kadroyla Süper Lig’de sportif anlamda başarı hedefleyen Trabzonspor, transfer operasyonlarına hız kazandırıyor.

Dün oynanan MTK Budapeşte maçının son dakikalarına yetişen Muharrem Usta, kamp ve transferler hakkında soruları yanıtladı.


Burak Yılmaz için yoğun mesai içerisinde olduklarını ifade eden Usta, “Burak'ın Çin'den ayrılması söz konusu olabilir. Burak Trabzonspor'da oynamak istiyor, 50. yılında bu takımda olmak istiyor. Biz de Burak'ı takımda görmek istiyoruz. Burak sonuçta Çin'de oynuyor ve kulübüyle anlaşmak gerekiyor. Şu anda yoğun bir şekilde biz de kulübüyle anlaşmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Transfer gündemindeki diğer oyuncular hakkında da açıklama yapan Usta, “Zlatko ile büyük oranda anlaşmıştık. O iş olmadı. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum. Medel konusunu herkes biliyor. Biz Inter'le bu konuda anlaştık. Ancak oyuncu ile de menajeriyle de görüşüyoruz. Dün de bir görüşme yaptık. O da birkaç gün içerisinde belli olur” ifadelerine yer verdi.

Yusuf Erdoğan’ın geleceği ile alakalı da, “Yusuf Erdoğan için Beşiktaş kulübü ile görüşüyoruz. Ancak oyuncunun ne Beşiktaş'a ne de başka bir takıma bonservissiz verilmesi söz konusu değil” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum