Murat Sağlam: Baskı beni mutlu ediyor

Gösterdiği iyi performansının üstünde bir baskı yaratıp yaratmadığına ilişkin soruya Murat Sağlam, “Hayır, bu baskı beni mutlu ediyor ve daha çok enerji veriyor. Gelecek maçlarda bana daha çok enerji veriyor." şeklinde yanıt verdi.

Murat Sağlam: Baskı beni mutlu ediyor
23 Temmuz 2019 - 01:43

Fenerbahçe'nin Wolfsburg'tan transfer ettiği genç oyuncu Murat Sağlam bu akşam sarı-lacivertli ekibin eski takımına karşı oynadığı maçta forma giydi ve gösterdiği performansla beğeni topladı.

Murat Sağlam maçın ardından FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Murat Sağlam'ın sözleri şu şekilde:

“İyi oynadığımız iyi bir maçtı. Kendi performansımı daha da iyi bekliyorum. Çok şükür her şey iyi gidiyor. Taraftarımız da benden memnun. Ama bugünkü maçtaki performansımdan daha iyisini yapabilirim.”

“Elimden geleni yapabilirim. Genç olduğum için diğer oyunculardan daha fazla çalışmam lazım. Ben 10-15 sene daha futbol oynayacağım. O yüzden çok çalışarak elimden geleni yapmak istiyorum. Formayı kapmak istiyorum. Sakin sakin, sessiz sessiz inşallah bir gün o formayla Kadıköy’de taraftarımızın karşısına çıkarım.” 

Bir basın mensubunun ‘Oynadığı üç hazırlık maçında herkesi bu denli etkileyebileceğini düşünüyor muydun?’ sorusuna genç futbolcumuz şu şekilde yanıt verdi:

“Ben de şok oldum. İlk maçtan sonra ismimi bağırıyorlardı. Tabii ki çok sevindim. Sonuçta genç bir oyuncuyum. Şimdi üçüncü maçta da ismimi duyunca çok mutlu oldum. Böyle devam etmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”

Gösterdiği iyi performansının üstünde bir baskı yaratıp yaratmadığına ilişkin soruya ise Murat Sağlam, “Hayır, bu baskı beni mutlu ediyor ve daha çok enerji veriyor. Gelecek maçlarda bana daha çok enerji veriyor. Çünkü taraftarların beni beğendiğini ve arkamda olduklarını biliyorum. O yüzden seviniyorum.” şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum