Oğuzhan'a imza yolda

Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan kaptanı Oğuzhan Özyakup ile ara yeni yılın ilk ayında yeniden anlaşma imzalayacak. Hayali Avrupa’da futbol oynamak olan milli yıldız, giderken takımına da para kazandırmak istiyor.

Oğuzhan'a imza yolda
09 Ekim 2017 - 11:31

Siyah-beyazlı takımın milli yıldızı Oğuzhan Özyakup’un kariyeri ile ilgili durumu netlik kazanmaya başladı. 

Takımın kaptanlığını da sırtlayan 25 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda bitecek sözleşmesi ocak ayındaki transfer döneminde uzatılacağı iddia ediliyor.

Akşam’ın haberine göre, Beşiktaş’a 2012 yılında gelen ve 190 resmi müsabakaya çıkarak kaptanlığa kadar yükselen Oğuzhan, takımın 10 numaralı formasını da bu sezon sırtına geçirdi. 

Beşiktaş’ı artık evi gibi gördüğünü söyleyen yıldız oyuncu, Avrupa’da futbol oynamak istediğini, ancak ‘keşke’ dememe adına akıllı bir adım atacağını ifade etmişti.

ÜÇ YILLIK İMZA ATACAK

Oğuzhan Özyakup’un kendisini yetiştiren ve bugünlere gelmesini sağlayan Beşiktaş’a para kazandırmadan Avrupa’ya gitmeyi kesinlikle düşünmediği biliniyor. 

Beşiktaş Başkan Fikret Orman ile baba-oğul ilişkisinde olan tecrübeli orta saha, ocak ayında 3 yıllık bir sözleşme imzalamaya sıcak bakıyor. 

Teknik patron Şenol Güneş’in de saha içindeki en büyük kozlarından biri olan tecrübeli yıldız, milli takımda da banko ilk 11’de oynamaya başladı. 

Şenol Güneş’in bırakmaya pek yanaşmadığı Oğuzhan, Avrupa’nın dev kulüplerinden teklif bekliyor.

İSPANYA YA DA İTALYA 

Kulübünden yıllık 1.4 milyon euro garanti ücret kazanan Oğuzhan’ın maaşı yeni sözleşmeyle 2 milyon 250 bin euroya yükseltilecek. 

Sezon sonunda İspanya’dan Atletico Madrid ile İtalya’dan Roma kulüplerinden teklif bekleyen milli yıldız, bu takımlardan da aynı miktarda bir garanti ücret talep edebilecek. 

Siyah-beyazlı kulübün bonservisini 20 milyon euro olarak belirlediği Oğuzhan için bu miktara yakın bir fiyat verildiği takdirde de kolaylık sağlanacağı iddia ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum