Türkiye bu derbiyi bekliyor

5 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya Galatasaray lig ikincisi olarak 60 puanla, Beşiktaş ise üçüncü sırada 59 puanla başlayacak.

Türkiye bu derbiyi bekliyor
30 Nisan 2019 - 15:45 - Güncelleme: 08 Mayıs 2019 - 00:18

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Galatasaray ile Beşiktaş 31. Hafta'da karşı karşıya gelecekler.

5 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmaya Galatasaray lig ikincisi olarak 60 puanla, Beşiktaş ise üçüncü sırada 59 puanla başlayacak.

Hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'ne katılacak takımı belirleme açısından önem taşıyan mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hakem Bülent Yıldırım

Medipol Başakşehir'in Sivas'ta 2 puan daha kaybetmesiyle oldukça kritik hale gelen bu karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Asım Yusuf Öz üstlenecek. Dördüncü hakem ise Serkan Tokat.

Cezalı oyuncu yok

Bu karşılaşma öncesi iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mitroglu'nun oynaması beklenmiyor.

İDDAA'ya göre Galatasaray favori

Derbinin İDDAA oranları ise açıklandı. Buna göre Galatasaray'ın galibiyetine 1.70, Beşiktaş'ın galibiyetine 3.20, beraberliğe ise 3.30 oran verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum