Yeni Malatyaspor'dan transfer müjdesi

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ligde kalıcı olmak istediklerini belirterek, 2-3 futbolcu ile imza aşamasına geldiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'dan transfer müjdesi
26 Haziran 2017 - 14:02

Süper Lig’in yeni takımı Evkur Yeni Mayatyaspor’da başkan Adil Gevrek, yurt dışında takip ettikleri futbolcuların bulunduğunu, şu ana kadar Fransa'nın Strasbourg takımından Khalid Boutaib, Beninli milli kaleci Fabien Farnolle, Atiker Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Ali Dere ve Arjantin 1. Futbol Ligi takımlarından San Martin'de forma giyen santrfor Emanuel Dening'i transfer ettiklerini belirtti.

Gevrek, “Bayramdan belki birkaç gün sonra inşallah birkaç imza atılacak. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, sadece imza aşamasına gelen 2-3 oyuncu var. Kampımız 1 Temmuz'da başlıyor. O futbolcuları kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı. 

Uzun vadeli projelerinin olduğuna değinen sarı-siyahlı kulübün başkanı Gevrek, Nancy'de geride kalan sezon 31 maçta 8 gol atan Issiar Dia ile uzun zamandır görüştüklerini belirterek, “Issiar Dia ile bütün görüşmeler yapıldı, sadece imzaya kaldı. İnşallah birkaç gün içinde aksilik olmazsa imzayı atacağız. Arjantin'de izlediğimiz futbolcu var, onda da tam bir noktaya gelindi ancak imza atılmadan bir şey diyemiyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde o da bitmiş olacak” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum