Yılın Çaylağı Dembele, Barça yolunda

Bundesliga’da geçen sezon sergilediği performansla Yılın Çaylak Oyuncusu seçilen Ousmane Dembele, flaş bonservis bedeliyle İspanyol devi Barcelona’ya transfer olmak üzere.

Yılın Çaylağı Dembele, Barça yolunda
23 Haziran 2017 - 11:33

Borussia Dortmund’un 19 yaşındaki Fransız yıldızı Ousmane Dembele, inanılmaz bir bonservis karşılığında Barcelona’ya transfer oluyor.

Büyük çıkışını bu sezon Borussia Dortmund’da gösteren Ousmane Dembele’ye Barcelona talip oldu. Dortmund’un futbolcusunu bırakmak için Katalan kulübünden tam 90 milyon Euro talep etmesinin ardından zora giren transferde Almanların bonuslarla 70 milyona düşmesi, görüşmeleri yeniden hızlandırdı.

DEMBELE İKNA OLDU

Bu transferde Dortmund’un elini zayıflatan bir etken ise Dembele’nin Barça’ya ‘evet’ demesi oldu. Katalanların futbolcuyu 5 sezonluk sözleşmeye ikna ettiği belirtiliyor. 90 milyon Euro’dan kapıyı açan Dortmund’la orta yolun bulunması halinde Dembele, önümüzdeki sezon İspanya’da top koşturacak.

Dembele, 30 Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Borussia Dortmund’da geçen sezon 40 resmi maça çıkarken 10 gol atıp 10 da asist yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum