Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için açıklama

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Oyuncumuzun yapılan muayenesi ve çekilen MR'ı sonrası sağ ayak bileği kemiğinde ödem tespit edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır. Kendisini koruma amaçlı olarak salonda çalıştırıyoruz" denildi.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için açıklama
27 Şubat 2019 - 19:40

Trabzonspor kulübü sakatlıkları bulunan iki genç futbolcu; Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'in sağlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, sakatlıkları bulunan oyuncularımız Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Yusuf'un Ümraniyespor maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldığını belirten Güven, "Oyuncumuzun yapılan muayenesi ve çekilen MR'ı sonrası sağ ayak bileği kemiğinde ödem tespit edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır. Kendisini koruma amaçlı olarak salonda çalıştırıyoruz" dedi.

Güven, bir süredir sağ ayak topuk bölgesinde ağrıları bulunan ve gerekli müdahaleleri yapılan Abdülkadir Ömür'ün tedavisine Almanya’da devam edileceğini sözlerine ekledi"

YORUMLAR

  • 0 Yorum