Antalyaspor'a Menez şoku

ABONE OL

Antalyaspor'un Fransız yıldızı Menez'de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sakatlığı ortaya çıkan Menez, ameliyatı için ülkesine döndü.

Geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarına katılma şansını son anda kaybeden Antalyaspor, Avrupa hedefini bu sezon yakalamak için çok önemli hamleler yaptı.

Akdeniz ekibinin bu sezon en dikkat çekici transferi Fransız oyuncu Jeremy Menez olmuştu ama Menez’de şok bir durum yaşandı. Fanatik’in haberine göre, 30 yaşındaki futbolcunun pubis (kas fıtığı) sakatlığını Antyalyaspor’dan sakladığı ortaya çıktı.

YAKLAŞIK 3 AY YOK

Topsuz yapılan antrenmanda kasığında ağrılar hisseden Menez, ağrılarının olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini belirtti. Fransız oyuncu izin alarak ülkesine gitti. Jeremy Menez’in ameliyat ve tedavi sürecinin yaklaşık 3 ayı bulacağı belirtildi.

SAĞLIK KONTROLLERİNDE GÖRÜLMEDİ

Fransız Menez geçtiğimiz sezon Bordeaux’nun son 4 maçında forma giymemiş ve daha sonra 1 aylık dinlenme süreci yaşamıştı. Bu durum Menez’in Antalyaspor’a gelirken yaptığı sağlık kontrollerinde sakatlığının ortaya çıkmamasına neden oldu.

Menez geçen sezon Bordeaux formasıyla 26'sı ilk onbirde olmak üzere 31 maça çıkmış ve 3 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

jeremy menez antalyaspor fransız menez menez sakatlık