Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması! Özel madde...

Süper Lig ekibi Bitexen Antalyaspor ile 6 aylık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması! Özel madde...
02 Ocak 2024 - 15:01 - Güncelleme: 02 Ocak 2024 - 15:02
Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Teklif geldiğinde heyecanlandığını söyleyen Sergen Yalçın "Ekip olarak buraya gelmekten çok mutluyuz. Uzun zamandan beri, 1.5-2 senedir çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya'ymış. Ekip olarak, başkan aradığında çok heyecanlandık. Kadro, ekip ve hedefler olarak birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek çok doğru bir tercih yaptık. İnşallah çok iyi yerlere geliriz." dedi.

Sezon sonu yeni sözleşme olacak mı?

"Sözleşme 6 aylık, sonra devam edecek misiniz?" sorusunu cevaplayan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe "Bu sezon sonuna kadar Sergen hocamızla beraberiz. Süreci sezon sonunda takip edeceğiz. Başarı için hedeflerimiz yüksek." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş sorusuna cevap!

"Sözleşmenizde Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılırım maddesi var mı?" sorusunu yanıtlayan Sergen Yalçın "Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılırım gibi bir madde sözleşmemde yok. Ben sözleşmelerime böyle maddeler koydurmam." dedi.
(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum