Atiba Hutchinson'dan çok ilginç gol

ABONE OL

Kanada'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler elemelerinde El Salvador'u 2-0 yendiği maçta Atiba Hutchinson, sahalarda eşine ender rastlanan bir gole imza attı.

2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler elemelerinde Kanada, El Salvador'u 2-0 mağlup ederek Dünya Kupası'na bir adım daha yaklaştı. 

Beşiktaş'ın iki futbolcusu Atiba Hutchinson ile Cyle Larin'in formasını giydiği Kanada'ya kritik galibiyeti getiren golleri Hutchinson ve Jonathan David kaydetti.

Atiba Hutchinson'un golü ise daha önce görülmemiş cinsttendi... Karşılaşmanın 65. dakikasında Cyle Larin'in sağ kanattan içeriye çevirdiği topta Atiba kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Kaleciden dönen top yerde duran Atiba'nın sırtına çarptı ve aşırtma bir vuruşla ağlara gitti.

''Sonrasını hatırlamıyorum''

Maçın ardından 38 yaşındaki kaptan da golün şans yardımıyla geldiğini belirtti. Atiba, ''Çok ilginç bir gol attım. Önce bir hamlem oldu, sanırım dokundum, sonrasını hatırlamıyorum. Şanslı bir goldü. Futbolda bazen şansa da ihtiyaç duyarsınız.'' sözlerini kullandı.

İşte Atiba Hutchinson'un attığı ilginç gol;