Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye

Kariyerinde Real Madrid forması da giyen Mesut Özil, İspanyol basınına verdiği röportajında Arda Güler hakkında konuştu.

Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye
19 Nisan 2024 - 17:09
Kariyerinde Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir'de de forma giyen Mesut Özil, İspanyol basınına Real Madrid'in genç oyuncusu Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Marca'ya verdiği röportajında Mesut Özil, Arda Güler'in zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdi. 

''Arda'nın Real Madrid'de tarih yazabilecek bir yeteneği var mı?'' sorusunu yanıtlayan Mesut Özil "Evet. Belki bu sezon ya da gelecek sezon değil ama buna zamanı var. Ve eğer bu olmazsa, Odegaard'ın ki gibi çığır açan olaylara da bakabilirsiniz. Genç iken oynamadığı için herkes onu eleştirdi ama birkaç yıl sonra Arsenal gibi bir başka büyük Avrupa kulübünün lideri oldu'' ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in sabırlı olması gerektiğii de söyleyen Özil, ''Sabırlı olmalı. Eminim sırası gelecek. Henüz çok genç. Her antrenmanda çok şey öğrenebilir. Dünya çapında bir futbolcu olma yeteneğine sahip. Sabır'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum