Burak Yılmaz'dan transfer ve Hull City açıklaması

ABONE OL

Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz, transfer dedikoduları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'a veda eden ve Lille ile sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisi elinde bulunan Burak Yılmaz, TV 100'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'a transfer olmayacağını belirten tecrübeli forvet, "Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor zaten. Beşiktaş'ın benimle ilgili bir tasarrufu yok. Beşiktaş'a en iyi santrforun gelmesi, taraftarı mutlu etmesi lazım. Benim kaderimde şampiyonluk varmış. Beşiktaş'ta kalsaydım da şampiyon olacaktım, Fransa'da da şampiyon oldum." dedi.

"Türkiye'den bir takımla görüşmedim"

Avrupa'da kalmak istediğini söyleyen Burak Yılmaz, "Türkiye'den hiçbir takımla görüşmedim. Avrupa'da kalmak istiyorum. Bonservisim elimde, boşta bir oyuncuyum. Avrupa'dan çok ciddi teklifler var. Benimle uzun süreli sözleşme yapmak isteyen 2-3 kulüp var. Ama Türkiye'den gelen bir teklif, görüşme yok." sözlerini kullandı.

Hull City'e transferi için Acun Ilıcalı ile görüştüğünü kaydeden golcü oyuncu, "Acun abi ile bir görüşmem oldu. Orası çok sert bir lig. Maç takvimi çok yoğun. Hull City'yi fizik olarak kaldırabilecek seviyede olduğunu sanmıyorum." sözleriyle Championship'te de oynamayacağını dile getirdi.