Bursaspor'dan tarihi galibiyet

ABONE OL

Ligde kalma umutlarını son haftaya bırakan ve Trabzonspor deplasmanında geriye düşen Bursaspor, müthiş bir geri dönüşle maçı kazanarak ligde kalmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında tarihinin en kritik mücadelelerinden birine çıkan Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 yendi ve ligde kalmayı başardı. 

Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitklikle sona ererken 55'te sahneye çıkan Hugo Rodallega attığı golle âdeta misafir ekibi yıktı. Ancak çabuk toparlanan Yeşil-Beyazlılar, sadece altı dakika sonra 61'de Jorquera ile durumu eşitleyerek umutlandı. 69'da sahneye çıkan takımın yıldızı Pablo Batalla attığı şık golle Timsah'ı 2-1 öne geçirdi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi. Geriden gelen Bursaspor, Rizespor'un sıralamada üzerinde kalarak lige tutunmayı başardı. 

SON HAFTAYA KALDI

Ligde son 6 maçını da kaybeden ve hiç beklenmedik bir şekilde küme düşmeme mücadelesine giren Bursaspor, çok zorlu Trabzonspor karşısında geriden gelerek kazandı ve ligde kalmayı başardı. 

bursaspor trabzonspor pablo batalla jorquera