Bursaspor hocasını buldu

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon çok zor günler geçiren ve düşmekten son hafta kurtulan Bursaspor, teknik direktör Robert Prosinecki ile anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında Trabzonspor'u geriden gelerek 2-1 mağlup eden ve düşmekten son anda kurtulan Bursaspor, gelecek sezon aynı sıkıntıyı yaşamamak adına önemli isimleri kulübe dahil etmek istiyor. Bu bağlamda çalışan yönetim şu anda Azerbaycan Milli Takımı'nı çalıştıran Robert Prosinecki ile prensip anlaşmasına vardı. 

YAKIN BİR ZAMANDA ŞEHRE GELECEK

Fanatik'in haberine göre daha önce Kayserispor'u çalıştıran ve şu anda Azerbaycan Milli Takımı'nda görev yapan Prosinecki ile anlaşan Bursaspor, Hırvat teknik adamın yakın bir zamanda şehre gelerek resmi sözleşmeye imza atmasını bekliyor. 

SON MAÇINA ÇIKACAK

Bugün 2018 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kuzey İrlanda karşısına çıkacak Azerbaycan'da son maçına çıkacak Prosinecki'nin daha sonra Bursa'ya geleceği belirtildi. 

TRANSFERDE BERABER ÇALIŞILACAK

Bu sezon yaşanan sıkıntıların ardından önemli isimleri kadroya dahil ederek önemli bir revizyon yapmayı amaçlayan Bursaspor, Robert Prosinecki'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütecek. 

bursaspor robert prosinecki kayserispor azerbaycan