Fenerbahçe'de Soldado UEFA listesine alındı

ABONE OL

Fenerbahçe'de takımdan ayrılan Miroslav Stoch'un yerine sarı lacivertli ekibin yeni transferi Roberto Soldado, Aykut Kocaman tarafından Fenerbahçe'nin UEFA listesine dahil edildi. Fenerbahçe ile Makedon ekibi Vardar arasındaki play-off mücadelesinde Soldado forma giyebilecek. Mehmet Ekici ve Salih Uçan Vardar maçında oynayacak mı?

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli ekibin UEFA listesini güncelledi. Fenerbahçe'den ayrılan Miroslav Stoch kadrodan çıkarıldı. Stoch'un yerine kadroya Fenerbahçe'nin Villarreal'den transfer ettiği Soldado UEFA listesine dahil edildi. Makedon ekibi Vardar'a karşı yarın Üsküp'te oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Roberto Soldado oynayabilecek. Mehmet Ekici ve Salih Uçan Vardar maçında oynayacak mı?

Soldado Vardar maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Soldado'nun UEFA listesine dahil edilmesi, Fenerbahçe tarafında Soldado konusunda heyecan yarattı. Roberto Soldado'nun Vardar maçında sonradan da olsa oyuna dahil olup olmayacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe'nin Brezilyalı on numarası Guiliano, Fenerbahçe'nin UEFA listesine henüz dahil edilmedi. 

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Aykut Kocaman şans verir ise Soldado oyuna girebilecek. Soldado'nun yerine Van Persie veya Ahmethan Köse'nin ilk 11'de başlayacağı tahmin ediliyor.

Stoch yerine Soldado

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen Miroslav Stoch, S.Prag'a transfer olunca Fenerbahçe'nin UEFA listesinde bir kişilik yer açıldı. Bürokratik işlemleri tamamlanan ve önünde oynamasına hiçbir engel olmayan Roberto Soldado ise Fenerbahçe'nin hücum hattında önemli bir güvence olacak. Vardar karşılaşmasında ihtiyaç duyulması halinde Aykut Kocaman'ın Soldado'yu oyuna alarak, takıma adapte etmeye çalışacağı tahmin ediliyor.

Mehmet Ekici ve Salih Uçan Vardar maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan bonservis ödemeden transfer ettiği Mehmet Ekici, Vardar karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmedi. Mehmet Ekici'nin henüz sakatlığının iyileşmediği ve Vardar karşılaşmasında riske edilmeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Mehmet Ekici'nin İstanbul'daki Vardar karşılaşmasında ise sahada olacağı tahmin ediliyor. Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan ise grip olduğu için Vardar karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmedi. Salih Uçan'ın haftasonu Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılıyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ve Salih Uçan Vardar maçında oynayacak mı sorusunun yanıt bulmasıyla birlikte, Fenerbahçe'nin Vardar maçında orta sahası büyük ölçüde belli oldu. Karşılaşmada Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Josef de Souza üçlüsünden en az ikisinin sahada olması bekleniyor. 

VARDAR - FENERBAHÇE NE ZAMAN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

 

mehmet ekici ve salih uçan vardar maçında oynayacak mı soldado uefa listesi soldado uefa soldado vardar maçında oynayacak mı soldado oynayacak mı soldado fenerbahçe vardar maçı roberto soldado un uefa listesine dahil edilmesi