İsveç-Ukrayna muhtemel 11'ler

ABONE OL

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda İsveç ile Ukrayna kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İsveç ile Ukrayna, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Hampden Park'ta oynanacak mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İsveç: Olsen, Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson, Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg, Isak, Berg

Ukrayna: Bushchan, Karavaev, Zabarnyi, Mitvienko, Mykolenko, Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko, Yarmolenko, Malinovskiy, Yaremchuk

Zorlu grubu zirvede bitirdi

Grubunda Polonya ile ikincilik yarışı vermesi beklenen İsveç, beklentilerin üstünde bir performans sergiledi. Direkt rakipleri hem Slovakya hem Polonya'yı mağlup eden Andersson'un öğrencileri, İspanya'dan da 1 puanı alarak grubu lider bitirmeyi başardı.

Avusturya darbesine rağmen ayakta kaldı

Elemelerdeki performansı sebebiyle turnuvada sürpriz yapabileceği düşünülen takımlardan olan Ukrayna, 3 maçta 3 puan alabildi. Hollanda'ya direnç göstermelerine karşın Kuzey Makedonya karşısında zorlanarak kazanmaları şaşırtıcı oldu. Son maçta ise Avusturya'ya kaybettiler ve İsveç karşısına sarsılmış şekilde çıkacaklar.

Ukrayna 2-1 önde

İngiltere ile Almanya arasında oynanan 10 maçın 1'i berabere bitti. Panzerler 5 karşılaşmayı kazanırken İngilizler 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.