Kim Min-Jae'nin serbest kalma maddesi ne kadar?

ABONE OL

Napoli'nin sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim Min-Jae performansıyla büyük beğeni kazanırken kısa sürede isminden bahsettirdi. Kim Min-Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesi de belli oldu.

Sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon euro karşılığında Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae kısa süre içinde adından söz ettirmeyi başardı.

Kalidou Koulibaly'nin yerine transfer edilen Kim Min-jae de, takımın yükselişinde başarılı bir görüntü çizdi.

Şampiyonlar Ligi'nde de ikide iki yaparak yoluna devam eden İtalyan ekibi, Kim Min-jae'yi kış transfer döneminde göndermeye sıcak bakmıyor. İtalyan basınında çıkan haberlerde, Premier Lig ekipleri Tottenham ve Manchester United oyuncunun transferi konusunda istekli.

Sözleşmedeki o madde

İki kulüp de Kim Min-jae için Napoli'nin belirlediği 50 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemeyi gözden çıkardı. Ancak İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya göre Güney Koreli yıldızı kış aylarında transfer etmek için yalnızca serbest kalma bedelini ödemek yeterli olmayacak.

Kim Min-jae'in sözleşmesindeki bu maddenin Ocak ayında geçerli olmadığı ve 2023 yazı itibarıyla geçerli olacağı öne sürüldü. (Sabah)