Mauro Icardi 3 yıllık imzayı attı

ABONE OL

Galatasaray, Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını ve golcü oyuncu için bonservis bedeli olarak 10 milyon euro ödeneceğini açıkladı.

Galatasaray, Mauro Icardi'nin transferini resmen bitirdi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada yıldız golcü Mauro Icardi ile 3 yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım Icardi'nin bonservisi için Paris SG'ye 4 taksitle 10 milyon euro ödeneceğini açıkladı. Arjantinli golcü her sezon için Galatasaray'dan sabit ücret olarak 6 milyon euro kazanacak.

Sarı-kırmızılı takımın yaptığı açıklamada ''Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.


Süper Lig ne zaman başlıyor

Süper Lig'de 2023/2024 sezonu için heyecan yükselirken, yeni sezon 11-12-13-14 Ağustos tarihlerindeki Trendyol Süper Lig 1. hafta maçlarıyla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu maçlar gün gün henüz açıklamazken, Süper Lig'de bu sezonki maçlar beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

galatasaray mauro icardi transfer transfer haberleri galatasaray haberleri süper lig süper lig ne zaman başlıyor