Süper Lig ne zaman başlıyor

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun ne zaman ve hangi maçla başlayacağı belli oldu. Süper Lig’in ne zaman başlayacağı konusunu merak edenler için resmi açıklama yapıldı. Gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında Trendyol Süper Lig’in ne zaman başlayacağı belli oldu. Peki, Süper Lig ne zaman başlıyor ?

Süper Lig ne zaman başlıyor
07 Ağustos 2023 - 11:33 - Güncelleme: 09 Ağustos 2023 - 12:35
Süper Lig’in ne zaman başlayacağı konusunu merak edenler için kesin tarihler belli oldu. Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun yapılan fikstür çekimi sonrasında 11 Ağustos Cuma günü başlayacağı kesinleşti. TFF’den yapılan açıklamada Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasının 11-12-13-14 Ağustos tarihlerinde oynanacağı belirtildi.

Süper Lig 1. hafta maçları

Türkiye Futbol Federasyonu tarafındna gerçekleştirilen Süper Lig fikstür çekimi sonrası, Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk hafta maçları da resmen belli oldu. 11, 12, 13 ve 14 Ağustos tarihleri arasında oynanacak Süper Lig 1. hafta maçları futbolseverler tarafından büyük heyecanla bekleniyor.

Süper Lig'de 1. haftanın açılış maçını Trabzonspor oynayacak. Trabzonspor, Süper Lig'in 1. haftasında taraftarı önünde Antalyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor - Antalyaspor maçı 11 Ağustos Cuma günü beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Peki Süper Lig 1. hafta maçları hangileri? Süper Lig fikstürü
Kayserispor - Galatasaray
Pendikspor - Hatayspor
Kasımpaşa - MKE Ankaragücü
Alanyaspor - Başakşehir
Adana Demirspor - Çaykur Rizespor
Fatih Karagümrük - Beşiktaş
Trabzonspor - Antalyaspor
Fenerbahçe - Gaziantep FK
Sivasspor - Samsunspor
Konyaspor - İstanbulspor
Süper Lig derbi haftaları

Süper Lig’de fikstürün netleşmesinin ardından derbilerin de hangi haftalarda oynanacağı belli oldu. Süper Lig’de bu sezonun ilk derbisi 2. Hafta Galatasaray - Trabzonspor arasında oynanacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ise bu sezon 18. Haftada oynanacak.

İşte Süper Lig derbi haftaları;
2. hafta: Galatasaray - Trabzonspor
5. hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
9. hafta: Galatasaray - Beşiktaş
11. hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor
15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe
18. hafta: Fenerbahçe - Galatasaray

Lig ne zaman başlayacak?

Türkiye’de futbol sezonu Ağustos ayında yeniden start alacak. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Süper Lig ve TFF 1. Lig, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Sezon sonunda düzenlenecek olan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da dikkate alınarak, Süper Lig'de sezon 19 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak.
Süper Lig maçları hangi kanalda

Süper Lig'de yeni sezonun 11 Ağustos Cuma günü başlanacağı açıklanırken, futbolseverler Süper Lig maçlarının hangi kanalda yayınlanacağını da merak etmeye başladı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonu maçları beIN SPORTS ekranlarında yayınlanacak. beinsports Süper Lig'de bu sezon oynanacak tüm maçları canlı olarak ekranlara getirecek. Beinsports hafta hafta maçların beinsports 1, beinsports 2, beinsports 3 gibi hangi kanallar üzerinden yayınlanacağını açıklayacak.
Trendyol Süper Lig 2023-2024 maçları beinsports ekranlarından canlı yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum