'Onu hiç sevmiyorum, her gün konuşurdu!'

ABONE OL

Süper Lig'de Başakşehir formasıyla yeni sezonda boy gösterecek olan Rafael, Manchester United'dan eski teknik direktörü Louis Van Gaal hakkında sert sözler kullandı.

Başakşehir'in yeni transferi Rafael, Manchester United'da birlikte çalıştığı teknik direktör Louis Van Gaal hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Lyon'dan Başakşehir'e transfer olan Rafael, ''Van Gaal çalıştığım en kötü insanlardan biri. Hiçbir sebep göstermeden Manchester United'dan ayrılmamı istedi.'' sözlerini kullandı.

Athletic'e konuşan Brezilyalı futbolcu ''Van Gaal'ı sevmiyorum. Takıma geldiğinde arkadaşlarım beni aradı ve onun Brezilyalıları sevmediğini söyledi. İnanamamıştım. İlk gün benimle konuşmadı bile. İkinci gün ise sadece 'Gidebilirsin' dedi. Antrenmanda beni daha görmemişti bile! Her gün yemekten sonra her birimizle 15 dakika antrenman hakkında konuşurdu. Abartmıyorum, bunu her gün yapardı! Yemeği bitirmemizi bile beklemezdi. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki çok boktan bir durumdu.'' şeklinde konuştu.

'Sürekli kendisinden bahsetmeyi severdi'

Rafael, ayrıca ''İnsanların nasıl olduğunu hiç umursamazdı. Sadece kendinden bahsetmeyi severdi. Ben buyum, ben şöyleyim falan. Futbolcular artık ondan bıkmıştı. Her zaman konuşmaya ihtiyacın yok.'' dedi.