'Sarıyı severiz ama Galatasaray armasında'

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile 0-0 berabere  kaldıkları maçın ardından konuştu.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Gidişat pek aynı olmadı'

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Pozisyona girmek memnun eder ama benim asıl isteğim şu ana kadar oynadığımız oyunu bu maçta ileri taşıyıp devam etmekti veya en kötü ihtimalle bildiğimiz iyi oyunu tekrarlamaktı. O yüzden istikrar diye girdim sözüme. Açıkçası derbi öncesi o heyecanla, o atmosferle maçın gidişatı pek aynı olmadı. Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. Oyun istikrarı çok önemli ama oyuncu istikrarı da çok önemli." dedi.

'Sarı kartlarda bonkör davrandı'

Hakem Ali Palabıyık'ın performansını da yorumlayan tecrübeli teknik adam "Sarı kartlarda hakem biraz bonkör davrandı. Sarıyı severiz ama sadece Galatasaray armasında." şeklinde konuştu.

Terin sözlerini, "Her kayıp üzüntü vericidir bizim için ama o kadar çok maçımız var ki bunları kim bilir kaç kez konuşacağız. Ümit ederim ki çok az konuşuruz, o zaman zaten iyi gidiyoruz demektir. Şimdi Rangers'a hazırlanacağız, sonra Kasımpaşa... Orası da enteresan, en zorlulardan birini olmasa da en uzağını çektiğimiz bir gerçek." ifadeleriyle tamamladı.