Yusuf Demir, Barcelona'dan ayrılıyor! Yeni adresi...

ABONE OL

Barcelona'nın sezon başına kadrosuna kattığı Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir için İspanyol ekibi kararını verdi.

Xavi yönetiminde yeni bir oluşuma giren Barcelona, Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir ile yollarını ayırmaya karar verdi. Barcelona'nın, 2021/22 sezonu başında 500 bin Euro bedelle kiraladığı 18 yaşındaki futbolcunun 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar verdiği belirtildi.

İspanyol SPORT'un haberine göre, iki transfer daha yapmayı planlayan ve takımdan oyuncu göndermek zorunda olan Barcelona'nın ilk olarak Yusuf Demir'i gözden çıkarttı. Ronald Koeman'ın ayrılığı sonrası forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldızın yeni durağının Almanya olacağı aktarıldı.

Dortmund ve Leverkusen istiyor

'Yeni Messi' yakıştırması yapılan genç oyuncu ile Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen ve Eintracht Frankfurt'un ilgilendiği ifade edildi. Rapid'de yıldızını parlatan Yusuf, Manchester United, Real Madrid, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Ajax ve Salzburg gibi devlerin peşinde olmasına rağmen Barcelona'yı tercih etmişti.

Sky Sport Almanya, geçtiğimiz günlerde Barcelona'nın Yusuf Demir'in A takım formasını 10 maç giymesi halinde 10 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmak zorunda olduğunu duyurmuştu. Solak oyuncu, bu sezon Barcelona forması ile 9 maça çıkmıştı. Yusuf'un bir maç daha oynaması halinde opsiyonu aktif olacaktı.