Trabzonspor'da teknik direktör adayları!

Fenerbahçe yenilgisinin ardından 6 haftada 5 puanda kalan Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton'un durumu belirsizliğini koruyor! Newton yerine Trabzonspor'da adı geçen 4 teknik direktör adayı ön plana çıkıyor.

Trabzonspor'da teknik direktör adayları!
27 Ekim 2020 - 11:42
FUTBOO | Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan ve 6 maçta 5 puan toplayan Trabzonspor'da, Eddie Newton'un geleceği belirsizliğini koruyor. Son 45 yılın en kötü sezon başlangınıcı yapan bordo-mavili ekipde Newton'ın yerine gelebilecek isimler konuşulmaya başlandı.

Camia çevresinde Newton ile yola devam edilmeyeceği ihtimalleri konuşulurken, Newton yerine düşünülen isimler de belli olmaya başladı.

Belisizlik devam ederken Trabzonspor'un teknik direktör adayları göz atalım;

Abdullah Avcı

Henüz resmiyet kazanmasa da Trabzonspor'da Newton'ın ayrılması durumunda düşünülen isimlerin başında son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Abdullah Avcı geliyor. Sezon başında da bordo-mavili takımla anılan Abdullah Avcı ile Trabzonspor Yönetimi'nin yakın temas içinde olduğu basında çıkan haberler arasında yer alıyor.

Şota Arveladze

Trabzonspor'un efsane oyuncuları arasında yer alan Şota Arveladze ismi de yeni teknik direktör adayları arasında yer alıyor. 47 yaşındaki teknik adam Kazakistan'da Pakhtakor'u çalıştırsa da Trabzonspor'un teklif yapması halinde kabul etmesi bekleniyr.

Fatih Tekke

Bir diğer Trabzonspor efsanesi de Fatih Tekke! İstanbulspor'u çalıştıran ve TFF 1. Lig ekibinde başarılı işler çıkaran Fatih Tekke, camianın bir bölümü tarafından çok istenmiyor. Tekke'nin en büyük dezavantajı ise çok az Süper Lig tecrübesi olması olarak görülüyor.

Kenan Koçak

2019 yılından bu yana Hannover'i çalıştıran ve sezon başında da adı Trabzonspor ile anılan Kenan Koçak da, bordo-mavili kulübün adayları arasında gösteriliyor. Koçak'ın çalıştırdığı Hannover 96, Bundesliga 2'de 5 maç sonunda 9 puanla 3. sırada yer alıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum