Comolli'den Brahimi, Balotelli ve Ben Arfa açıklaması

Damien Comolli özellikle Mario Balotelli ve Hatem Ben Arfa hakkındaki sözlerinin Türkçe'ye doğru olmayan bir şekilde çevrildiğini ve dolasıyla çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Comolli'den Brahimi, Balotelli ve Ben Arfa açıklaması
04 Haziran 2019 - 23:22 - Güncelleme: 04 Haziran 2019 - 23:25

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fransız RMC Sport'a konuk olan Comolli, bu programda transferle ilgili açıklamalarının çarpıtıldığını açıkladı.

beIN SPORTS'a açıklamalarda bulunan Comolli özellikle Mario Balotelli ve Hatem Ben Arfa hakkındaki sözlerinin Türkçe'ye doğru olmayan bir şekilde çevrildiğini ve dolasıyla çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Fransız futbol adamı, "Programda bana Balotelli'nin menajeri Mino Raiola'nın aramasında durumunda telefonuna cevap verip, vermeyeceğim soruldu. Ben de 'Mino ararsa tabiki telefonu açarım, çünkü onun elinde her zaman iyi oyuncular olur ve transferde çok kreatif biridir' yanıtını verdim. Son Fransa'ya gidişimde Türk basını, Balotelli ile görüşmeye gittiğimi yazdı. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmıyordu. Çünkü ben Fransız 2. Ligi'nde bir karşılaşmayı izlemeye gitmiştim" yorumunu yaptı.

Damien Comolli ayrıca iddia edilenin aksine Rennes ile kontratı biten Hatem Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye yakıştırır tarzda bir söylemi bulunmadığının altını çizerken, "Hatem Ben Arfa'yı 14 yaşından bu yana tanıyorum ve çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ancak biz ocak ayında Empoli'den çok iyi bir 10 numara olan Michael Zacj'ı transfer ettik ve performansından memnunuz" şeklinde konuştu. 

Yacine Brahimi hakkındaki açıklamalarının arkasında olduğunu belirten Fenerbahçe Sportif Direktörü, "Evet, Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi ile ilgilendik. Ancak bu transferin şartları bizim için çok ağır" ifadesini kullandı..

YORUMLAR

  • 0 Yorum