A Milli Takım'a yeni stoper! Vincenzo Montella istedi

Ümit Milli Takım'ın kadrosunda yer alan Serdar Saatçi, A Milli Takım kampına dahil edildi.

A Milli Takım'a yeni stoper! Vincenzo Montella istedi
11 Haziran 2024 - 23:49 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 23:52
EURO 2024 öncesi Ozan Kabak'ın sakatlanmasının ardından A Milli Takım kadrosuna bir stoper daha dahil edildi. Vincenzo Montella'nın talebi doğrultusunda Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan Serdar Saatçi, A Milli Takım kampına dahil edildi.

EURO 2024 öncesi A Milli Takım'ın İtalya ile oynadığı maçta sakatlanan savunma oyuncumuz Ozan Kabak, kadrodan çıkarılmıştı.

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşı karşuya gelecek. Türkiye, ilk maçını 18 Haziran Salı akşamı Gürcistan ile oynayacak.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Selime Hollanda'dan
    4 ay önce
    Hata ustune Hata yapan Samet Akaydin ne isi var Milli Takimda?Kadro disi edin ,fenerden tut Panathinakos'a kadar Hata yapti Terimin takimi icine etti simdi Millit takima da etti .Sametin hic bir katkisi yok zararindan cok.Serdar Saatci yana Ajax Ahmetcan Kaplan,Emrecan Uzunhan,Ravil Tagir,Emin Bayram ,Rayyan Baniya olmali.Savunmasi su an cok berbat .Turkiye savunasini 4 duvar gibi saglamlastirmali gecit vermeyecek sekil.Umarim Montella hata yapmaz Sameti kadrodan cikartsin.Eger Merihte hatalar yapiyorsa o da ciksin Milli takim Kadro'dan.